Wholesale & Retail

De sterkste merken, sterk in innovatie.

De beste auto’s – en veel meer dan dat.

Automerken
Pon’s Automobielhandel verzorgt de import, marketing, verkoop en aftersales van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA en Škoda. Al deze merken behoren tot de Volkswagen Groep, waarmee we al 75 jaar samenwerken. Het resultaat is een gevarieerd, complementair aanbod van merken en modellen in alle segmenten van de markt. We bieden lease- en financieringsdiensten via Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS), een joint venture met Volkswagen AG.

Duurzame mobiliteit
De Volkswagen Groep is voorloper op het gebied van elektrische mobiliteit en investeert hierin tientallen miljarden de komende jaren. En wij ontwikkelen en investeren mee. Via de Pon Academy leiden we in hoog tempo monteurs op die elektrische auto’s vakkundig kunnen onderhouden en repareren. We bieden laadoplossingen via Shuttel en laadpaaloplossingen via Revolt.

Maatwerk
Pon vertegenwoordigt de merken Volkswagen Bedrijfswagens en MAN en daar blijft het niet bij. In de bedrijfswagenmarkt niet alleen hoogwaardige producten, maar ook vele lokaal ontwikkelde diensten. Ons doel is altijd een zo efficiënt mogelijke en duurzame bedrijfsvoering voor onze klanten. Van bedrijfswagens tot trucks en bussen en van assen tot fleetmanagement en modificatie.

Elke dag beter
We maken continu werk van het verbeteren van de klantbeleving, bijvoorbeeld door de digitale en echte wereld naadloos in elkaar te integreren. Met alternatieve vervoersoplossingen als deelautoaanbieder Greenwheels blijven we onze branche innoveren. Samen met de Volkswagen Group maken we van autoverhuurder Europcar een vernieuwend platform voor flexibele (auto)mobiliteit. We lopen voorop in digitalisering en de toepassing van big data. Samen met Pon Datalab vernieuwen en verbeteren we bestaande business. Door nieuwe inzichten ontstaan bovendien nieuwe kansen. Een goed voorbeeld is de A.I. start-up Lensor, die schade aan auto’s zonder menselijke tussenkomst scant en middels een algoritme de herstelkosten berekent.