Wholesale & Retail

Leidend in duurzaamheid.

De nummer 1-autodistributeur in Nederland.

Automerken
Pon richt zich op de import, marketing en aftersales voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT en Å KODA. Al deze merken behoren tot de Volkswagen Group, een Original Equipment Manufacturer (OEM) waarmee we al meer dan 70 jaar samenwerken. Bij elkaar een gevarieerd aanbod van merken en modellen in alle prijsklassen. Daarnaast bieden we lease- en financieringsdiensten via een joint venture met Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS). 

Duurzame mobiliteit
Volkswagen loopt voorop in de trend van duurzame mobiliteit en investeert hierin meer dan € 70 miljard. En wij ontwikkelen en investeren mee. Naar verwachting is in 2025 de helft van alle nieuw geleverde personenauto’s volledig elektrisch. De automerken van Pon komen met een aanbod van nieuwe modellen met de beste accutechnologie en een grote actieradius.

Maatwerk
Voor bedrijfswagens biedt Pon vele diensten, variërend van marketing en verkoop tot service. Ons doel is altijd een zo efficiënt mogelijke en duurzame bedrijfsvoering van onze klanten. Van bedrijfswagens tot trucks en bussen en van banden en assen tot fleetmanagement en modificatie. Pon brengt de merken Volkswagen Bedrijfswagens en MAN-trucks en MAN-bussen op de markt en daar blijft het niet bij.

Mobiliteitsoplossingen
Verstedelijking brengt problemen met zich mee, maar ook nieuwe mogelijkheden. Het is zoeken naar de weg van slimme mobiliteit. Alternatieve vervoersoplossingen zoals Greenwheels kenmerken zich door hun focus op bewezen oplossingen en veelbelovende innovaties voor mobiliteitsvraagstukken. Zelf ontwikkeld of door integratie van start-ups.