Mobiliteitsdiensten

Investeren in slimme mobiliteitsoplossingen.

Investeren in de toekomst

Onze samenleving verandert snel en duurzaamheid staat hoog op de agenda van ons allemaal. Het is zoeken naar de weg van slimme mobiliteit.

Pon heeft een breed aanbod van nieuwe mobiliteitsdiensten. Die hebben we zelf bedacht en ontwikkeld of helpen groter groeien. Denk aan deeloplossingen als Greenwheels. Of aan serviceconcepten als de mobiliteitskaarten van Shuttel, waarmee forensen via een app toegang krijgen tot allerlei vervoersmogelijkheden, van openbaar vervoer tot deelauto’s en e-bikes.

Hely voorziet in complete mobiliteits-hubs, inclusief deelfietsen, -auto’s en elektrische scooters. En we zijn de trotse mede-eigenaar van Europcar, dat we samen met de Volkswagen Groep gaan omvormen tot een Europees mobiliteitsplatform.

Dankzij ons eigen DataLab kunnen we diepgaande analyses uitvoeren en zetten we big data actief in om mobiliteit beter, effici√ęnter, goedkoper en veiliger te maken. We denken graag mee met de overheid, banken, het openbaar vervoer, maar ook met gemeenten en projectontwikkelaars.