Luxury & Performance

Experts in beleving.

Alles voor de beste klantervaring

Meer dan mobiliteit
Bij exclusieve auto’s gaat het om veel meer dan een rationele behoefte aan mobiliteit. Emotionele behoeftes komen dan om de hoek kijken. Ook dat is onze wereld. Bij Pon Luxury & Performance Cars onderscheiden we ons niet alleen door sterke merken, maar ook met uitstekende service en een geweldige klantervaring. Dat geldt zowel voor nieuwe auto’s als het ruime assortiment pre-owned modellen waarin we voorzien.

Modellen
Elk jaar introduceren we bijzondere nieuwe modellen. Denk bijvoorbeeld aan de Porsche 911 Dakar, de Bentley Flying Spur, de Lamborghini Revuelto en de Rimac Nevera. Via onze indiGO dealers in de VS bieden we ook merken buiten de Volkswagen Groep aan, met vele aansprekende modellen. Denk aan Ferrari en de prachtige 296 GTB, Rolls-Royce en hun imposante Cullinan, de DB12 van Aston Martin en vele extreem snelle McLarens.

Elektrisch
Elektrificatie is ook in het exclusieve segment een belangrijke trend. In 2020 werd de eerste volledig elektrische Porsche, de Taycan, ge√Įntroduceerd. Onder meer diverse Porsches, Bentleys en Lamborghini‚Äôs zijn er inmiddels als plug-in hybride. Sinds 2022 vertegenwoordigen we het Kroatische elektrische hypercar-merk Rimac.