Luxury & Performance

Koploper in luxe automerken.

Exclusiviteit is ons kenmerk

Meer dan mobiliteit
Bij luxueuze, exclusieve sportauto’s is een auto meer dan een rationele behoefte aan mobiliteit. Hier gaat het om emotionele behoeftes als trots, snelheid en exclusiviteit. Ook dat is onze wereld. Bij Pon Luxury & Performance Cars onderscheiden we ons niet alleen door sterke merken, maar ook met uitstekende service en een zeer positieve klantervaring.

Modellen
Elk jaar worden interessante nieuwe modellen geïntroduceerd. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe Porsche 911 GT3, de Bentley Continental GT Speed en de Lamborghini Huracán STO. Ook bij onze indiGO dealers in de VS worden supercars geïntroduceerd, zoals de Ferrari SF90 Stradale en de McLaren 765LT. Ook in Vietnam worden nieuwe modellen op de markt gebracht. Zo verkopen we daar sinds eind 2021 de vijfde generatie Range Rover.

Elektrisch rijden
Elektrificatie is ook in het exclusieve segment een belangrijke trend. In 2020 werd de Porsche Taycan, de eerste volledig elektrische Porsche, geïntroduceerd. Ondertussen zijn er al meerdere uitvoeringen van dit model op de markt gebracht, zoals de Taycan Cross Turismo.