Bikes

Toonaangevende fietsmerken.

Top vijf-speler in mondiale fietsindustrie

We kenmerken ons door een A-merkenportfolio met meer dan tien fietsmerken waaronder Gazelle, Cervélo, Urban Arrow, FOCUS, Santa Cruz en Kalkhoff. Met locaties in Nederland, Duitsland, de USA, Canada, China, Taiwan, het Verenigd Koninkrijk, Hongkong en Australië.

Steeds meer mensen zien de voordelen van fietsen met trapondersteuning: je kunt er grotere afstanden mee afleggen zonder al te veel extra inspanning, het is duurzaam en vermindert bovendien de drukte in stedelijke gebieden. Met een breed portfolio aan producten weten we iedere keer specifiek aansluiting te vinden op de behoeften en smaken van elke individuele fietser.

Wist je dat:

  • We in 2019 meer dan 650.000 Pon-fietsen hebben geleverd over de hele wereld?
  • Hiervan meer dan 50% e-bikes zijn?
  • We in Nederland meer dan tien experience centers hebben?
  • Meer dan 200.000 mensen een abonnement op Swapfiets hebben?
  • FietsNed meer dan 500.000 klanten 24/7 hulp kan bieden bij pech onderweg?

Performance Bikes

Van superlicht tot de extreemste situaties.

We zijn actief met de wereldmerken Cervélo, Santa Cruz en FOCUS. Performance Bikes staan voor superlichte carbonracefietsen die je tegenkomt in de Tour de France, tot aerodynamische triatlon- en baanfietsen die je op de Olympische Spelen ziet. Maar we staan ook voor mountainbikes die zijn ontworpen voor de extreemste situaties, bijvoorbeeld tijdens de Enduro World Series. Denk dan aan avontuurlijke afdalingen, modderige, bosrijke omgevingen en steile beklimmingen. En wat dacht je van supersnelle pedelecs voor woon-werkverkeer.

Comfort Bikes

De ultieme manier om je te verplaatsen.

Onze consumenten zijn gek op fietsen. Niet alleen in Nederland, maar in toenemende mate in de hele wereld. Het is de ultieme manier om je te verplaatsen. We produceren, verkopen en onderhouden de merken Gazelle, Kalkhoff en Union, maar ook de hippe stadsfietsen van Faraday. Steeds vaker verplaatst de consument zich op een elektrische fiets met een professionele actieradius en snel oplaadbare accu’s.

Onderdelen, accessoires en onderhoud

Trendsetter in opvallende producten.

Een goede fiets is één ding, de juiste onderdelen, accessoires en onderhoud zijn minstens zo belangrijk.

Bedrijven als BBB Cycling, Santa Cruz en FietsNED zijn net zo gepassioneerd over fietsen als de fietsproducenten zelf. Hippe zadels, superaccu’s, bijzondere frames of opvallende verlichting? Bij BBB Cycling en Santa Cruz testen medewerkers de producten het liefst tijdens hun eigen ritten. Maar wat te doen bij pech onderweg? In Nederland biedt FietsNED de oplossing, 24/7.