Bikes

Toonaangevende fietsmerken.

Top vijf-speler in mondiale fietsindustrie

We kenmerken ons door een A-merkenportfolio met meer dan tien fietsmerken waaronder Gazelle, Cervélo, Urban Arrow, FOCUS, Santa Cruz en Kalkhoff. Met locaties in Nederland, Duitsland, de US, Canada, China, Taiwan, het Verenigd Koninkrijk, Hongkong en Australië.

Steeds meer mensen zien de voordelen van fietsen met trapondersteuning: je kunt er grotere afstanden mee afleggen zonder al te veel extra inspanning, het is duurzaam en vermindert bovendien de drukte in stedelijke gebieden. Met een breed portfolio aan producten weten we iedere keer specifiek aansluiting te vinden op de behoeften en smaken van elke individuele fietser.

Wist je dat:

  • We in 2020 meer dan 800.000 Pon-fietsen hebben geleverd over de hele wereld?
  • Hiervan meer dan 50% e-bikes zijn?
  • We in Nederland meer dan tien experience centers hebben?
  • Meer dan 200.000 mensen een abonnement op Swapfiets hebben?
  • FietsNed meer dan 500.000 klanten 24/7 hulp kan bieden bij pech onderweg?

Performance Bikes

Van superlicht tot de extreemste situaties.

We zijn actief met de wereldmerken Cervélo, Santa Cruz en FOCUS. Performance Bikes staan voor superlichte carbonracefietsen die je tegenkomt in de Tour de France, tot aerodynamische triatlon- en baanfietsen die je op de Olympische Spelen ziet. Maar we staan ook voor mountainbikes die zijn ontworpen voor de extreemste situaties, bijvoorbeeld tijdens de Enduro World Series. Denk dan aan avontuurlijke afdalingen, modderige, bosrijke omgevingen en steile beklimmingen. En wat dacht je van supersnelle pedelecs voor woon-werkverkeer.

Comfort Bikes

De ultieme manier om je te verplaatsen.

Onze consumenten zijn gek op fietsen. Niet alleen in Nederland, maar in toenemende mate in de hele wereld. Het is de ultieme manier om je te verplaatsen. We produceren, verkopen en onderhouden de merken Gazelle, Kalkhoff, Union en Urban Arrow. Steeds vaker verplaatst de consument zich op een elektrische fiets met een professionele actieradius en snel oplaadbare accu’s.

Onderdelen en accessoires

Trendsetter in opvallende producten.

Een goede fiets is één ding, de juiste onderdelen en accessoires zijn minstens zo belangrijk.

Bedrijven als BBB Cycling en Santa Cruz zijn net zo gepassioneerd over fietsen als de fietsproducenten zelf. Hippe zadels, superaccu’s, bijzondere frames of opvallende verlichting? Bij BBB Cycling en Santa Cruz testen medewerkers de producten het liefst tijdens hun eigen ritten.

Bike Mobility Services

Slimme fietsmobiliteitsdiensten.

Bike Mobility Services (BMS) ontwikkelt duurzame en betaalbare fietsmobiliteitsdiensten voor werkgevers en hun medewerkers. De diensten van BMS zijn volledig digitaal, met sterke IT-platforms en bouwen voort op een ecosysteem van fietsdealers en andere servicepartners. Meer dan 20.000 bedrijven zijn aangesloten bij BMS en meer dan 150.000 mensen hebben een fiets via BMS.