Bikes

Meer dan 20 toonaangevende fietsmerken.

Wereldwijd leidende fietsfamilie

Ons portfolio bestaat uit meer dan 20 hoogwaardige en iconische fietsmerken, waaronder Gazelle, Cannondale, Kalkhoff, Schwinn, Caloi, Cervélo, Urban Arrow, FOCUS, Santa Cruz, GT, Veloretti, Juliana en Union. We zijn actief over de gehele wereld, van Nederland tot Australië, van Duitsland tot Brazilië en van de VS tot Canada, China en het Verenigd Koninkrijk.

We zijn trots op onze rol in de huidige fietsrevolutie: de opkomst van de (elektrische) fiets zorgt wereldwijd voor een verandering in mobiliteit. Fietsen is niet alleen gezond, maar helpt ook het dichtslibben van binnensteden tegen te gaan. Het is een van de meest duurzame vormen van vervoer. Met een ongekende variëteit aan producten en modellen, weten we aansluiting te vinden op de behoeften en smaken van zo’n beetje elke individuele fietser. Onze Bike Mobility Services groep innoveert met nieuwe producten: van fietslease via Lease a Bike en BusinessBike, tot de e-Bike hubs van Movelo.

Wist je dat:

  • We in 2022 meer dan 2,8 miljoen nieuwe fietsen hebben geleverd over de hele wereld?
  • Er in Nederland meer dan tien Gazelle experience centers zijn?
  • Meer dan 270.000 mensen een abonnement op Swapfiets (onderdeel van Ponooc) hebben?
  • FietsNed meer dan 500.000 klanten 24/7 hulp kan bieden bij pech onderweg?

Comfort

De gezonde manier om je te verplaatsen.

Onze klanten verplaatsen zich graag per fiets - over de hele wereld - en steeds vaker met elektrische ondersteuning. Het is de ultieme manier om gezond en duurzaam mobiel te zijn. Voor deze klanten produceren de merken Gazelle, Kalkhoff, Veloretti, Urban Arrow, CALOI en Union een ongekend veelzijdig palet aan modellen en varianten.

Performance

Van superlicht tot de extreemste situaties.

We zijn actief in het performance segment met de merken Santa Cruz, GT Bicycles, Cervélo, Juliana en Reserve (wielen). Deze merken produceren fietsen die zijn ontworpen voor de extreemste situaties, voor recreatief gebruik maar bijvoorbeeld ook voor de echte profs. In 2022 en 2023 won Jonas Vingegaard van Team Jumbo Visma de Tour de France op een Cervélo, met de super-hightech, lichtgewicht schoenen van Nimbl.

Sports

Topfietsen voor alle soorten renners.

Als je een racefiets of MTB van de merken Cannondale of Focus aanschaft, dan weet je zeker dat je een fiets koopt met de nieuwste technieken en onderdelen waar de passie voor fietsen vanaf spat. Naast sportfietsen maken deze merken ook zeer hoogwaardige e-bikes en stadsfietsen. Come ride with us.

Lifestyle

Trendsetter in opvallende fietsen en producten.

Wij hebben een passie voor alles wat met fietsen te maken heeft - en wat het leven leuk maakt. Van fietsonderdelen en -accessoires van BBB Cycling, betaalbare, duurzame elektrische fietsen van het iconische Amerikaanse merk Schwinn tot BMX-fietsen van Mongoose.

Retail

Zo veel mogelijk mensen op de fiets.

Mike’s Bikes is met 18 winkels in Californië en Colorado en een nationale webshop een van de grootste, gespecialiseerde fietsenverkopers van de VS. Het bedrijf dat in 1964 in het hart van Marin County, California is opgericht, heeft zich volledig toegelegd op het vergroten van de populariteit van fietsen in de VS. Mike’s Bikes missie is simpel: zo veel mogelijk mensen op de fiets krijgen.

Bike Mobility Services

Slimme fietsmobiliteitsdiensten.

Bike Mobility Services ontwikkelt duurzame en betaalbare fietsmobiliteitsdiensten voor werkgevers en medewerkers. Merken als Lease a Bike, BusinessBike en Movelo bieden hun diensten volledig digitaal aan en werken samen met fietsdealers en andere servicepartners. Meer dan 65.000 bedrijven zijn al aangesloten en 600.000 mensen hebben een fiets via de fietsmobiliteitsdiensten van Pon.