Move Amsterdam

Amsterdam begint bij Move.

Move Amsterdam, direct naast het Olympisch Stadion, is een verzamelplaats voor van alles wat met mobiliteit te maken heeft. In Move Amsterdam vind je onder andere de Mobility Experience: een interactieve en uitdagende tentoonstelling over mobiliteit, gericht op kinderen van 6-14 jaar. Hier kunnen ze zich verwonderen over de uitdagingen en oplossingen van de toekomst en spelenderwijs leren wat mobiliteit betekent. In Move Amsterdam huizen ook het Corporate Center van Pon, Ride Out, restaurant Wils en nog veel meer.

Mobility Experience
Een auto zonder stuur, games, films en een spel waarmee je kunt testen hoe snel jij reageert in het verkeer. De Mobility Experience in Move Amsterdam is een interactieve en uitdagende tentoonstelling over mobiliteit voor kinderen van 8-14 jaar. Naast de vaste tentoonstelling is er een jaarlijks wisselende tentoonstelling over een actueel thema. Dat is op dit moment Fast, over snelheid. Alleen voor nieuwsgierige kinderen!

Fast
Fast is een interactieve tentoonstelling over snelle spieren, snelle machines, racen en wereldrecords. Een interactieve speeltafel vertelt de geschiedenis van snelheid. Waarom verlangen mensen naar snelheid? Wanneer waren de eerste races? Een vloer vol uitdagende objecten, spellen, racebanen en simulatoren geeft antwoord op deze en andere vragen: wie is de snelste?

Ride Out
De Ride Out experience store in Move Amsterdam gaat over pure passie. Hier kun je terecht voor een uitgebreid advies over de aankoop van je nieuwe fiets of een van de events: lezingen, workshops en groepsritten voor verschillende niveaus.

Ride Out Move Amsterdam

Wils
Het met een Michelinster bekroonde restaurant Wils brengt een ode aan de oerkracht van alle keukens: vuur. Je kunt lunchen of dineren aan de open keuken waar de chefs verfijnde gerechten bereiden, maar ook intiem aan tafel, aan de bar of in een private dining room. Bij mooi weer kun je eten op het dakterras, met uitzicht op het Olympisch Stadion.

Corporate Center
Het Corporate Center van Pon is gevestigd in Move Amsterdam.

Met de auto
Parkeren kan in de parkeergarage Interparking Olympisch Stadion. Met de optie Day Trip Parking koop je een dagkaart vanaf € 10,-. Dit voordeel geldt alleen als je van tevoren een plek reserveert.

Met het openbaar vervoer
Neem tram 24, bus 62 (GVB), bus 347, 357 of 397 (Connexxion) en stap uit bij de halte Olympisch Stadion. Met metro 50 stap je uit bij de halte Amstelveenseweg. Voor de snelste route vanaf het Centraal Station of Station Zuid maak je gebruik van je routeplanner.

Meer weten over Move Amsterdam en de Mobility Experience? Kijk dan op move.amsterdam.

Adres
Move Amsterdam
Stadionplein 28
1076 CM, Amsterdam

Move Amsterdam Gebouw