Carrière

Het behalen van resultaten is een teamsport.

We Move You to a Better World

Jij zoekt een werkgever die werkt met tal van zichtbare topmerken, die duurzaamheid omarmt en die in jou wil investeren en je mooie kansen biedt. Bij ons vind je altijd een nieuwe uitdaging. Wij zoeken mensen met initiatief en passie.

Bij ons staat de mens centraal. Dit zijn geen loze woorden. We kijken over welke kwaliteiten je beschikt, waar je meerwaarde zit, wat je persoonlijke ontwikkelingspotentieel is, waar je staat in je carrière, hoe fit je bent, etc. Maar vooral kijken we wat je drijfveren zijn..

We willen medewerkers continu ontwikkelen. Dat doen we door trainingen, cursussen, ontwikkeling en opleiding op onze eigen Academy, maar ook door sportactiviteiten met Pon Fit. Onze kernwaarden zijn Passion to Perform, Trust to Act, Care & Act Responsibly en niet te vergeten: Make it Fun.

Dit maakt het mogelijk om in ons promotiebeleid uit te gaan van het principe van ‘intern eerst’. 75% van alle leidinggevenden komt uit de eigen organisatie. Kansen en carrièremogelijkheden zijn er binnen en tussen bedrijven, op elk niveau.

Kom ook werken bij Pon

De deur staat altijd open voor jou!

In onze wereld is er altijd plek voor jou. IT-developers, technici op elk niveau en monteurs, accountmanagers en HR-adviseurs, sales managers en financiële specialisten: waar start jij je Pon-carrière? Iedereen met passie is bij ons welkom!

Alle actuele vacatures vind je op jobsatpon.com. Bij elke vacature vind je de arbeidsvoorwaarden die van toepassing zijn. Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.
Diversiteit en inclusie

Diversiteit stuwt innovatie.

We zijn vastbesloten werk te maken van diversiteit en inclusie. Dat blijft niet bij woorden. In 2018 hebben we onze handtekening gezet onder het Charter ‘Talent naar de Top’. Het doel hiervan: meer vrouwen in in leidinggevende functies.

Diversiteit draait niet alleen om meer vrouwen. Iedereen is welkom, ongeacht geslacht, seksuele oriëntatie, nationaliteit, afkomst, handicap of geloofsovertuiging. Dat doen we niet alleen omdat het zo hoort. Dat doen we ook omdat we ervan overtuigd zijn dat Pon hier beter van wordt.

Ontwikkel jezelf

We moedigen nieuwsgierigheid aan.

De mogelijkheden en kansen om verder te leren, maken ons allemaal beter. Al onze collega’s, op elk niveau en van elke leeftijd, kunnen bij ons verder leren. Zo sta je zelf aan het roer van jouw carrière.

Leren doen we on the job, van elkaar, maar ook door studies, cursussen en Pon-brede Summer- en Winter Labs. Per jaar worden duizenden mensen getraind. Zo kan je leren waar en wanneer je wilt, of wanneer het nodig is voor jouw functie of persoonlijke doelen. We werken hierbij met de modernste technieken en eigen docenten. Ook beschikken we over digitale ontwikkelteams die samen met jou kijken naar hoe we onze activiteiten nog beter kunnen digitaliseren. Iedereen kan zijn of haar ideeën inbrengen.

Werken aan mobiliteit

Zet je handen en je hoofd aan het werk.

De producten van Pon zie je niet alleen op elke straathoek, ze zijn ook op zee. Of zelfs onzichtbaar, als noodstroomgenerator in het ziekenhuis. De techniek hierachter zorgt voor een groot deel van de veiligheid en mobiliteit van Nederland en de rest van de wereld.

Een carrière bij Pon geef je zelf vorm. Je kiest je eigen route. Van nationaal tot internationaal. We zijn immers actief in 34 landen, met meer dan 120 bedrijven. Van ons krijg je alle mogelijkheden om dat te doen. Zo blijven we toonaangevend en kan jij het verschil maken.

Je werkt om te leven

Voorwaarden waar je mee thuis kan komen.

We zijn trots op onze collega’s en wat we samen dagelijks presteren. Daarom bieden we goede arbeidsvoorwaarden en deze voorwaarden zijn ook altijd in ontwikkeling. We kijken continu wat er kan en moet worden verbeterd.

Je neemt deel aan ons eigen pensioenfonds en een collectieve zorgverzekering, allebei met een bijdrage van ons. Pon is niet voor niets al 9 keer op rij verkozen tot Top Employer.