Nieuws

Blijf op de hoogte.

Het laatste nieuws over Pon

Op deze pagina lees je het laatste nieuws en de mooiste highlights over onze organisatie en onze merken. Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen binnen Automotive, Bikes, Equipment & Power Systems en Industrial Mobility.

Next Urban Mobility

De fiets is een succesvolle, duurzame en gezonde schakel in de reis van deur tot deur. Met een e-bike kunnen grotere afstanden makkelijker en sneller worden afgelegd dan met een gewone fiets.

Team Sunweb

Pon is met Cervélo hoofdsponsor van Team Sunweb Vanaf 2019 werken Pon en Cervélo samen met Team Sunweb, een van de top wielerploegen die in de World Tour strijdt om de grote titels als de Tour de France, de Giro d’Italia, de Vuelta en de eendaagse klassiekers. De formatie van toprenners, waaronder Tom Dumoulin, Michael…

Volkswagen ID.

De Volkswagen ID. Family onderscheidt zich vooral op techniek vergeleken met de huidige Volkswagens. Door bijvoorbeeld slim gebruik te maken van extra platte accu's, zijn de ID.-modellen lekker ruim. En dacht je dat elektrische auto's niet krachtig kunnen zijn? De ID. bewijst het tegendeel. Dankzij twee elektromotoren op de voor- en achteras, haal je voordat je het weet een snelheid van 100 km/u. Zo doet de ID. BUZZ dit al in 5 seconden en rijd je met de ID. CROZZ tot 180 km/u.