Comfort Bikes

De ultieme manier om je te verplaatsen.

We zijn gek op fietsen

We fietsen naar ons werk, naar school, naar de supermarkt en brengen met gemak drie kinderen naar de dagopvang. En natuurlijk fietsen we ook omdat het gewoon leuk en ontspannend is. In het bos, in het park of in dorpen of steden.

Onze stadsfietsen zijn comfortabel en voor iedereen is er wel een passend model te vinden. Bijvoorbeeld van onze marktleiders Gazelle, Kalkhoff of Union. Een lichtgewichtfiets die je gemakkelijk mee naar boven neemt of een robuuste transportfiets waarmee je van alles kunt vervoeren. Klassiek, modern, elektrisch: we bieden duurzame fietsen, ontwikkeld volgens de recentste technieken, in de modernste fabrieken ter wereld.

Meer dan 50% van de fietsen die we verkopen, is elektrisch. En niet alleen in Nederland. Ook in andere Europese steden en zelfs in de USA slaat deze trend aan. Wereldwijd dus. Neem de hippe e-bikes van het Amerikaanse Faraday Bikes. Een kentering is duidelijk zichtbaar. Tien jaar geleden zag je nog maar heel weinig fietspaden in de straten van bijvoorbeeld San Francisco of in het drukke New York. Tegenwoordig maakt de stad ruim baan voor fietsers.