Pon Power

Van aandrijving van een schip tot complete noodstroomoplossingen.

Kwaliteit en service staan centraal.

We zijn een gevestigde naam in de wereld van scheepsmotoren, generatoren en andere energie-oplossingen en bovendien een van ’s werelds grootste importeurs van het merk Caterpillar.

Pon Power is actief in vele marktsegmenten. Van binnenvaart tot jachten, van industrie tot datacenters en de zorg. Door onze uitgebreide kennis en ervaring leveren wij meer dan alleen motoren. Denk hierbij aan toegewijde adviseurs en technische experts die weten wat er bij onze klanten speelt en 24/7 voor onze klanten klaarstaan.

De beste service
Door het digitaliseren van processen vindt monitoren, uitlezen en aansturen van motoren steeds meer plaats op afstand. Maar soms is het noodzakelijk een monteur op pad te sturen. Waar ook ter wereld. Uiteraard zijn onze monteurs uitgerust met allerhande digitale hulpmiddelen om storingen adequaat te kunnen verhelpen.

Werkmaatschappijen 
Pon Power bezit meerdere werkmaatschappijen. Nauwe samenwerking met deze bedrijven maakt het mogelijk om meer toegevoegde waarde aan klanten te leveren. TOPEC is gespecialiseerd in op maat gemaakte hightech-energieoplossingen. Pon Energy Rental biedt verhuur oplossingen aan voor stroomopwekking en temperatuurregeling. 

Totaaloplossingen
Hoe bedrijfsprocessen er ook uitzien, de energievoorziening moet veilig en betrouwbaar zijn. We leveren totaaloplossingen van topkwaliteit, zoals noodstroominstallaties voor ziekenhuizen en datacenters.