Pon Power

Van aandrijving van een schip tot complete noodstroomoplossingen.

Breed dienstenpalet voor optimale dienstverlening

Ook in de scheepvaart speelt duurzaamheid een steeds prominentere rol. Zo behoort RH Marine met zijn hybride-oplossingen – waarbij zowel diesel als elektrische energie uit batterijen de scheepsmotoren aandrijft – tot de toonaangevendste en innovatiefste bedrijven in de scheepvaart. Bakker Sliedrecht is dit juist in de wereld van baggeren.

Door het digitaliseren van processen vindt monitoren, uitlezen en aansturen van motoren steeds meer plaats op afstand. Maar om een echte storing te verhelpen, is het nog steeds noodzakelijk een monteur op pad te sturen. Waar ook ter wereld. Uiteraard zijn onze monteurs uitgerust met  allerhande digitale hulpmiddelen om storingen adequaat te kunnen verhelpen.

Pon Power bezit meerdere werkmaatschappijen. Nauwe samenwerking met deze bedrijven maakt het mogelijk om meer toegevoegde waarde aan klanten te leveren. TOPEC is gespecialiseerd in op maat gemaakte hightech-energieoplossingen. Pon Power en TOPEC nemen samen deel aan Energy Solutions Centre (ESC), een specialist in noodstroomvoorzieningen.

Hoe bedrijfsprocessen er ook uitzien, de energievoorziening moet veilig en betrouwbaar zijn. We leveren totaaloplossingen van topkwaliteit, zoals noodstroominstallaties voor ziekenhuizen en datacenters.