Move Mobility Experience

Alles op het gebied van mobiliteit.

Move: mobiliteit van toen, nu en de toekomst

Move is de nieuwe, interactieve Mobility Experience voor jong en oud in Amsterdam. Een primeur, want bij Move kunnen bezoekers zelf zien, ervaren én beleven hoe steden en bedrijven omgaan met mobiliteit. Move laat mensen ontdekken wat er nu al mogelijk is en wat nog mogelijk kan worden in de toekomst. Bovendien huisvest Move het nieuwe hoofdkantoor van Pon.

Bij Move draait het om mobiliteit. Van futuristische zelfrijdende auto’s en elektrische deelfietsen tot virtueel racen op het fietspad van de toekomst en het ontwikkelen van steden: met prototypes en interactieve games kan iedereen zijn blik op mobiliteit verruimen. Een vaste opstelling geeft een overzicht van mobiliteit door de eeuwen heen – van de eerste auto’s tot de ‘personal stadsdrone’ van de toekomst. De wisselende tentoonstellingen vullen dit aan met boeiende perspectieven, zoals Move the City: mobiliteit in en rondom de stad. 

Move is een initiatief van Pon. Als wereldwijde speler op het gebied van innovatieve en praktische mobiliteitsproducten, -diensten en -oplossingen brengen we dagelijks miljoenen mensen in beweging. Bij Move willen we bezoekers inspireren en informeren over de toekomst van mobiliteit en wat de impact is op onze samenleving.

Meer weten over Move? Kijk dan op move.amsterdam.

Move-logo

Adres:

Move
Stadionplein 28
1076 CM, Amsterdam

Telefoonnummer:

+31 20 7234 700