Volkswagen ID.

De toekomst is dichterbij dan je denkt.

Volkswagen klaar voor de toekomst met ID. modellen

De Volkswagen ID. modellen zijn onze visie op het rijden van de toekomst. De volledig elektrische, autonome en innovatieve auto’s geven vorm aan de wereld van morgen.

Ongekende techniek
De Volkswagen ID. Family onderscheidt zich vooral op techniek vergeleken met de huidige Volkswagens. Door bijvoorbeeld slim gebruik te maken van extra platte accu’s, zijn de ID. modellen lekker ruim. En dacht je dat elektrische auto’s niet krachtig kunnen zijn? De ID. bewijst het tegendeel. Dankzij twee elektromotoren op de voor- en achteras, haal je voordat je het weet een snelheid van 100 km/u. Zo doet de ID. BUZZ dit al in 5 seconden en rijd je met de ID. CROZZ tot 180 km/u.

Innovatief design
De ID. modellen staan bekend om hun innovaties, maar ook het design is niet uit het oog verloren. De ID. BUZZ is een volledig elektrische variant van de klassieke Volkswagen T1. De ID. CROZZ combineert SUV-eigenschappen feilloos met innovatieve assistentiesystemen en elegante lijnen. De ID. VIZZION gaat op het gebied van innovatie nog een stukje verder en rijdt volledig autonoom. Deze premium sedan heeft geen stuur, dashboard of pedalen en is daardoor extra ruim en personaliseerbaar.

Volkswagen ID. modellen zijn de modellen van de toekomst. Benieuwd naar de innovatieve, 100% elektrische Volkswagens? Ontmoet de ID. Family.