Team Sunweb

De sport herdefiniëren door middel van samenwerking en innovatie.

Pon is met Cervélo hoofdsponsor van Team Sunweb

Vanaf 2019 werken Pon en Cervélo samen met Team Sunweb, een van de top wielerploegen die in de World Tour strijdt om de grote titels als de Tour de France, de Giro d’Italia, de Vuelta en de eendaagse klassiekers.

De formatie van toprenners, waaronder Tom Dumoulin, Michael Matthews, Lucinda Brand en Coryn Rivera, wordt door fietskenners gezien als serieuze kanshebber. Team Sunweb kent een geweldige winnaarsmentaliteit waar we onze merken graag aan verbinden. Om elke wielerwedstrijd de beste te willen zijn, richt het team zich sterk op innovatie, teamwork en diversiteit.

Uitgangspunten die ook in ons DNA zitten.
De fietsen van Cervélo hebben de reputatie tot de snelste, meest aerodynamische en technologisch geavanceerde racefietsen in het peloton te behoren. De komende jaren gaat Cervélo frames leveren aan Team Sunweb om hun wielrenners nog sneller te maken. De technische teams en de wielrenners werken nauw samen en gebruiken elkaars kennis en expertise om de frames te blijven verbeteren.

De samenwerking met Team Sunweb is een hecht partnerschap, waar ook ŠKODA en Continental deel van uitmaken en waar we als Pon-familie allemaal trots op mogen zijn.