Gazelle bouwt uniek Experience Center naast fabriek

Klanten krijgen een inkijkje in het productieproces

Koninklijke Gazelle realiseert een uniek Experience Center aangrenzend aan haar fabriek in Dieren. In het Experience Center kunnen mensen alle fietsen en e-bikes van Gazelle uitgebreid testen op een deels overdekte lange testbaan. Via een loopbrug die in de fabriekshal wordt opgehangen kunnen mensen het hele productieproces van de fietsen van Gazelle volgen en dus ook bewonderen hoe de fietsen precies worden gemaakt.

Gazelle heeft al Experience Centers in Amersfoort, Groningen, Waalwijk, Den Haag en Nijmegen. De belangstelling voor elektrische fietsen van het merk is groot en de Experience Centers blijken een succes. Het deskundige advies, de grote showrooms en de mogelijkheid om zelf een e-bike te testen worden door steeds meer consumenten gewaardeerd.

Het zesde Gazelle Experience Center wordt op de thuisbasis in Dieren gerealiseerd. ‘Het is een lang gekoesterde wens om onze fabriek, het kloppend hart van Gazelle, uit te breiden met een Experience Center. Fantastisch dat we mensen straks juist hier ook kennis kunnen laten maken met onze fietsen en e-bikes. En dat we ze een uniek kijkje kunnen geven in onze fabriek!‘, aldus financieel directeur Fedde Wildenbeest.

Naar verwachting opent Gazelle het Experience Center in Dieren in het voorjaar van 2022.

Ga naar Gazelle.nl