Technische dienstverlening

Onderhoud, reparaties en revisies in de olie-, gas- en mijnindustrie.

Brede basis biedt continuïteit

Deze bedrijven bieden in Azië een breed scala aan technische diensten (onderhoud, reparaties en revisies), producten en engineeringsoplossingen aan geavanceerde en zware industrieën. Een van de specialiteiten is de certificering en het onderhoud van de infrastructuren voor stroomvoorziening.

De basis ligt in Singapore, maar ook in Maleisië, Indonesië en Thailand is Pon vertegenwoordigd. Een deel van de bedrijven, zoals QPM en ON Engineers, is gespecialiseerd in het realiseren van goede infrastructuren voor stroomvoorzieningen in grote gebouwen (zoals een ziekenhuis) of bij industriële installaties (op een olieplatform).

Een bedrijf als SWTS biedt bijvoorbeeld mechanische en elektrische service voor technische apparatuur (zoals reparatie, modificatie en revisie van turbines en generatoren), terwijl een bedrijf als QPM zich vooral richt op de certificering, monitoring (op afstand) en het onderhoud van elektrische systemen.

Het grootste deel van de werkzaamheden vindt plaats in de olie- en gasindustrie en de marine. Andere markten zijn bijvoorbeeld elektriciteitscentrales. We kiezen bewust voor een brede basis, zo vangen we schommelingen in de markt op. Dit biedt continuïteit.