Industrial Mobility

Hightech flow control en brandbeveiliging.

Brandveiligheid en slimme flow control-oplossingen

We bieden brandveiligheid en slimme flow control-oplossingen (kleppen en afsluiters) voor de maritieme markt, de mijnbouw-, nikkel-, olie- en gasindustrie in de VS, Canada, Europa, Azië en Australië. We leveren ook hightechkleppen, actuators, besturings- en brandbeveiligingssystemen, van nieuwbouw tot refits/renovaties en onderhoud.

Wist je dat:

  • We op ruim 200 Amerikaanse marineschepen verantwoordelijk zijn voor de hightechbrandbeveiliging?
  • We actief zijn met technisch onderhoud aan boord van tal van cruiseschepen?
  • We met meerdere bedrijven betrokken zijn bij de omvangrijke vernieuwing van de maritieme vloot in de VS?
  • We excelleren in flow control aan boord van offshoresupportschepen, jack-ups en FPSO’s (floating production storage and offloading vessels), maar ook in grote raffinaderijen en de petrochemische industrie?

Brandveiligheid en -preventie

Verrassend innovatief.

Een gespecialiseerd brandbeveiligingsbedrijf gericht op de bescherming van unieke en bijzondere gevaarlijke toepassingen en brandrisico's. Met onze uitgebreide expertise in het leveren van ontwerp- en technische oplossingen streven we ernaar om de juiste oplossing te bieden voor elk gegeven brandgevaar.

flow

Flow Control

Innovatieve kleppen en afsluiters.

In zware industrieën wordt vaak gewerkt onder extreme temperaturen en, met chemische halfproducten of anderszins speciale stoffen. Ook voor deze omstandigheden hebben we passende hightechkleppen in alle vormen, soorten en maten, waarvoor we ook het onderhoud en de reparaties verzorgen.