Industrial Mobility

Hightech flow control en technische services.

Elektrische technische services en slimme flow control-oplossingen

We bieden elektrische technische services en slimme flow control-oplossingen (kleppen en afsluiters) voor de maritieme markt, de mijnbouw-, nikkel-, olie- en gasindustrie in de VS, Canada, Europa, Azië en Australië. We leveren ook hightechkleppen, actuators, besturings- en brandbeveiligingssystemen, van nieuwbouw tot refits/renovaties en onderhoud. Tot slot zijn we actief in de markt van ‘heavy mechanical equipment’.

Wist je dat:

  • We op ruim 200 Amerikaanse marineschepen verantwoordelijk zijn voor de hightechbrandbeveiliging?
  • We actief zijn met technisch onderhoud aan boord van tal van cruiseschepen?
  • We met meerdere bedrijven betrokken zijn bij de omvangrijke vernieuwing van de maritieme vloot in de VS?
  • We excelleren in flow control aan boord van offshoresupportschepen, jack-ups en FPSO’s (floating production storage and offloading vessels), maar ook in grote raffinaderijen en de petrochemische industrie?
  • We marktleider zijn in de markt van technische services voor winkelcentra, ziekenhuizen en andere grote gebouwen in Singapore?

Brandveiligheid en -preventie

Verrassend innovatief.

Ook op het gebied van brandpreventie kunnen klanten bij ons terecht. Hiller, sinds 1919 pionier op het vlak van brandveiligheid, is al 100 jaar bezig om slimme systemen te bedenken die branden blussen en voorkomen. Een expert dus.

Flow Control

Innovatieve kleppen en afsluiters.

In zware industrieën wordt vaak gewerkt onder extreme temperaturen of met chemische halfproducten of soms zelfs bijtende zuren. Ook voor deze omstandigheden hebben we passende hightechkleppen in alle vormen, soorten en maten, waarvoor we ook het onderhoud en de reparaties verzorgen.

Technische dienstverlening

Onderhoud, reparaties en revisies in de olie-, gas- en mijnindustrie.

Onze groep aan bedrijven is actief in de olie- en gasmarkten in de offshore- en maritieme markt. Maar ook in de mijnbouwmarkten (met name nikkel en koper) in Australië en in de markten voor vloeibaar aardgas (LNG). Andere segmenten zijn power en waterbehandeling.

Onze bedrijven bieden in Azië een breed scala aan technische diensten (onderhoud, reparaties en revisies), producten en engineeringsoplossingen aan geavanceerde en zware industrieën. De basis ligt in Singapore, hier zijn we marktleider. Maar we zijn ook actief in Maleisië, Indonesië en Thailand.